SVOPS go’s viral!

Hoe overleef je in een wereld die minder gevoelig is dan jij?

Al die tutorials voor de perfecte wenkbrauwen en alle trucs voor langer haar. Zeer vermoeiend als je het mij vraagt…

Het kost niet alleen een hoop tijd, maar het resultaat is ook niet om over na huis te schrijven. Daarnaast draagt het ook bij aan een negatief zelfbeeld, want iedereen heeft het zogenaamd en jij niet.

Het legt een grote druk op de maatschappij en wij als jongeren gaan er altijd maar in mee en slaan er in door. Ik vind dat het daarom tijd wordt om meer aandacht te geven aan tutorials voor zelfontwikkeling, ontplooiing en inner beauty.

Het lijkt me persoonlijker nuttiger om opzoek te gaan naar jou en mijn eigen mening en levensdoelen. zodat we prioriteiten kunnen stellen die bijdragen aan het geen we allemaal zoeken: het gevoel van waardering, voldoening , geluk en geliefd voelen.

Met deze blog hoop ik bewustwording te creëren, zodat jij jezelf dagelijks aandacht geeft en leert bewust te zijn van jezelf , zodat nieuwe richtingen/ kansen voor jou ontstaan. Kansen waar je intens van kunt gaan genieten en kunt delen met mensen die dezelfde aspecten van het leven weten te waarderen.

Love.

Svops

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: