Je handen… nooit afgevraagd wat ze nog meer kunnen?

Dagelijks werken we met onze handen en weten we dat, over het algemeen, iedereen wordt geboren met een linker- en rechterhand. Maar hoe bewust ben jij je eigenlijk van de functie van je eigen handen? oftewel wat weet jij van  Palmistry?

Palmistry is een sterke bron van waardevolle informatie die ons inzicht geeft in zowel ons fysieke als ons eeuwige lichaam. Er zijn Palm-symbolen die ons helpen meer te begrijpen over bijvoorbeeld ons romantische leven, huwelijk en staat van zijn.

Bovendien zijn er symbolen die ons laten zien waar we goed in zijn. Zowel onze kwaliteiten en valluiken “snijden” bijzondere palmtekens. Waar, vindt ik, wij met zijn alle veels te weinig bij stil staan. De mensen die altijd meer en beter willen, hebben later als ze terug kijken op hun leven vaak spijt en ervaren een soort leegte, omdat ze niet weten wie ze zijn als 50+ . Bij jezelf stilstaan is niet alleen belangrijk om erachter te komen wie jij bent, maar het geeft je ook rust in je leven.

En als jij (nog) denkt dat het onmogelijk is, je eigen palmsymbolen, dan denk hier maar eens over: Voordat jij lichamelijk geboren werdt, heb je de keuze gemaakt waar je gaat wonen ,welke ouders etc. deze keuze is gemaakt op basis van je tekortkomingen/ leerpunten van je ziel/spirit, maar waar je meestal niet bewust van bent. Door deze keuze leg jij je eigen route (levenspad) vast en geeft je richting aan dit leven. Bij elke route horen ook andere obstakels/ leermomenten en keuzes. Oftewel als het gezegde: “ieder huisje heeft zijn kruisje”

Dus lijkt het nu nog steeds onmogelijk? je eigen palmsymbolen…

To be continued….

X SVOPS

Advertenties

Een gedachte over “Je handen… nooit afgevraagd wat ze nog meer kunnen?

  1. We hebben ze niet zomaar gekregen. We hebben ze ook niet gekregen om te schrijven te werken alleen. In handen zit veel meer dan bepaalde denken.

    Aum Shanthi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: