Wist jij dat de streepjes aan de binnenkant van je pols een betekenis hebben? ook het aantal geeft informatie……. Kom mee op onderzoek!

Heb je ze al eens geteld? of vallen de streepjes die zich aan de binnenkant van je pols bevinden nu pas op?

Persoonlijk weet ik wel dat ze er zitten maar niet dat het een betekenis heeft. het wordt ook wel de Rascette lines genoemd en elke streepje heeft zijn eigen betekenis. Ze zijn gelinkt aan onder andere: je lichamelijke gezondheid, mentale gezondheid, mate van succes in je leven.

Aantal streepjes

Daarnaast vertelt de theorie dat het aantal streepjes weergeeft hoelang je zult leven. een streepje -> 23 tot 28 jaar

twee streepjes -> 46 tot 56jaar

drie streepjes -> 69 tot 84 jaar

vier streepjes -> ouder dan 84 jaar

Er staat beschreven dat de meeste mensen twee of drie strepen hebben. Dus nu ben ik natuurlijk benieuwd hoeveel streepjes jullie hebben? Hier is een foto van mijn rechter pols, de streepen heb ik aangetekend voor de zichtbaarheid.

De eerste streep

De eerste lijn is tevens de belangrijkste volgens de metaphysics knowledge. Een heldere en diepe lijn staat voor een goede lichamelijke en psygische gezondheid. Als je eerste streep vaag of niet goed zichtbaar is staat dat voor roekeloos en toegeeflijk zijn.

Daarnaast kan de streep ook op een gezondheidsprobleem duiden!

DAMES -> NOTITIE: Als je eerste streep omhoog loopt richting het midden van je palm en/ of aan de linkerkant is gebroken (zoals overduidelijk bij mij het geval is) zou het betekenen dat er een gyneacologisch probleem gaat ontstaan in je leven.

” Ik was wel een beetje verbaasd toen ik dit las en mijn pols bekeek, want een aantal jaar geleden kreeg mijn oma borstkanker en bij verder onderzoek bleek dat het BRCA1 gen de boosdoener is. BRCA1 is de genafwijking voor borstkanker en eierstokkanker. Mam en oma zijn draagster van dit gen en de 2 zussen van mam, gelukkig, niet.

Oma heeft de borstkanker overleefd en mam heeft preventief de borsten en eierstokken laten verwijderen. Dat betekend in principe dat mijn moeder daar ook geen kanker meer gaat krijgen. Alleen rest sindsdien de vraag of ik draagster ben van deze gen afwijking. Natuurlijk zou ik het graag willen weten, maar door de achterlijke wetgeving in Nederland is dat geen optie totdat ik kinderen heb en daarnaast een hypotheek. Want als ik mij nu laat testen en de uitslag is positief dan snijdt ik mezelf heel erg in de beurs en wordt verzekeren moeilijk en vooral duur!!!! Maar als ik van deze theorie uitga dan kan ik verwachten dat ik draagster ben van het gen.”

MANNEN -> NOTITIE: aan alle mannen met soortgelijke eerste streep, zullen alert moeten zijn voor prostaat en urologische problematiek.

De tweede streep

Geeft een indicatie van overwinningen in het leven, mate van geluk en gelukkig voelen als individu. in de gelukkigste situatie, moet je een verticale streep, zonder onderbrekingen en gaten zien.

De derde streep

Bij de derde streep geldt hetzelfde: hoe rechter en duidelijker, hoe beter resultaat. deze streep staat overigens voor de ‘bekendheid’ van jou als individu en je level van influential.

De vierde streep

Bij de meesten ontbreekt de vierde streep. theorie zegt te spreken van only a few lucky people have the fourth line. Een duidelijke streep wil zeggen dat er sprake is van een sterk sociaal streven en gevoel. Of er zullen veel kinderen komen. bij een sterke vierde streep is sprake van een goede en sterke bloedlijn.

X

Namaste, SVOPS

Advertenties

Een gedachte over “Wist jij dat de streepjes aan de binnenkant van je pols een betekenis hebben? ook het aantal geeft informatie……. Kom mee op onderzoek!

  1. Je hebt ook een kettinglijn op je pols. Dat is normaal de eerste lijn die van links naar rechts loopt en is gekarteld. Op die lijn zit ook je zenuwknoop.
    Ik heb drie lijnen.
    Net zoals de handlijnen kunnen deze voor nuttige informatie zorgen over jezelf.

    Aum Shanthi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: