12 Sterrenbeelden vz. 144 Maankarakters

Heb jij er nooit bij stil gestaan dat 12 sterrenbeelden erg weinig is voor de miljarden mensen die er bestaan? Iedereen heeft zijn eigen eigenaardigheden, typische trekjes en complexe persoonlijkheden, maar waar komt dan vandaan? Is het aangeboren, aangeleerd of astraal aangestuurd?

Je eigen wil

Zodra de primaire levensbehoefte routine zijn geworden, gaan we opzoek naar ons eigen leven en willen ‘onszelf’ zijn. Maar wanneer ben jij jezelf, wanneer weet je echt wat je wilt, en hoe weet je of onze wil werkelijke vrij is of geloven we dat dat zo is? Ik bedoel hoe weten we zeker dat onze manier van denken, doen en voelen, niet onder invloed staat van ‘ iets’ en dus onbewust toch wordt aangestuurd?

Helaas weet niemand met 100% zekerheid het antwoordt, maar de ouroude kennis, astrologie, kan wel een leidraad geven om jezelf, andere mensen en levens te bestuderen.

Eigenlijk is astrologie een soort taal die wij kunnen leren ontcijferen. Hoe meer we ontcijferen, hoe meer we leren over het leven en (sterren)stof geeft tot nadenken. Het kan ogen openen en ervoor zorgen dat wij als mensheid bewust worden van hoe we met elkaar en de wereld omgaan!

Het MaanKarakter

Voor degene die hierna opzoek zijn, kunnen zoeken onder vrij nieuwe term: MaanKarakter. Het MaanKarakter geeft een specifieke temperament, aan de hand van je geboortedag. Oftewel een beschrijving van je kosmische genen zoals het ook wordt genoemd. Het MaanKarakter gaat dieper, verscherpt en geeft een aanvulling op de 12 bekende sterrenbeelden. Het MaanKarakter verdeelt de mensheid dan ook in 144 types!!

Weekelijkse sterrenbeeld update aan de hand van het MaanKarater, ben je benieuwd? Volg http://www.knowyourmoon.com en verdiep mee!

Namaste SVOPS

Lifestyle with the Moon
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: