De Maan als productieve spanning!

De Maan en zijn sterren laten ons een complexe, maar complete verzameling van 144 persoonlijkheidstypen zien, die aan je geboortedatum kunt koppelen. Het geeft een beschrijving van de kern van de persoonlijkheid en de krachtige eigenschappen met de lastige kanten. de kracht geldt wanneer persoonlijke energie onbelemmerd kan stromen en iemand lekker in zijn vel zit. De valkuil ligt op de loer bij vermoeidheid en frustraties etc. die je uit balans brengen.

Bestaan

Het bijzondere aan de MaanKarakter is dat het informatie geeft over je genen en soul. Weliswaar is het geen wetenschappelijk gegeven, maar wel facinerend, want het werkt. De gegevens stammen uit de oertijd, toen mensheid nog een met de natuur was en als vanzelfsprekend betekenis gaf aan alles wat waarneembaar en voorstelbaar was. Het resultaat is een facinerende inzichtsmethode die via symbolen, onze aard en aanleg in kaart brengt.

Zweverig of beperkt inzicht?

Astrologie, Tarot, numerologie en andere orakels worden vaak over een kam geschoren en zweverig genoemd. Het is ‘iets’ waarin je moet geloven, want anders werkt het niet. Best vreemd en apart, want er zijn massa’s mensen die geen snars begrijpen van digitale techniek, computertaal of hoe een gsm nu precies werkt, maar iedereen zet wel al zijn gegevens online en vertrouwd er blind op, totdat het misgaat of men krijgt onvoldoende voldoening en realiseert zich dan dat een gelukkig bestaan niet voortkomt vanuit een computer of volgers, maar dat gelukkig zijn is gebaseerd op zo dicht mogelijk bij jezelf te staan. Zonde!!

Visie

Leven is energie, zonder energie geen leven. Energie stroomt tussen tegengestelde polen en levert productieve spanning op. Ook menselijke energie stroomt tussen positief en negatief, tussen mannelijk en vrouwelijk, ying en yang en tussen dag en nacht. Alles wat leeft is verbonden met energie. Zo is het leven op aarde verbonden met het licht en de warmte van de zon en de zwaartekracht van de maan.

Bij de 12 sterrenbeelden draait het om de invloed van de zon. Bij het MaanKarakter gaat het een stapje verder. Hier wordt gekeken naar de zon, maan en je specifieke geboortedatum. Hierdoor zijn er 144 types ontstaan.

Tot snel!

SVOPS

Explore your moon!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: