Biografie

ALOHA UNIEKE STERRENSTOFFJES,

Super dat je meer over de maan wilt weten. De maan geeft ons namelijke handvaten die je leven verreiken. Dagelijks zul antwoorden en oplossingen krijgen voor de vragen die je hebt of juist inzicht waarom het je weer niet is gelukt om die slechte habits te doorbreken, terwijl jij dat zo graag wilt…. Of het wordt je helder waarom jij en die ene oom of collega niet met elkaar overweg kunnen.

WIE IS SVENJA/ SVOPS?

Voordat ik al mijn enthousiasme op je loslaat, snap ik dat je natuurlijk ook meer over mij wilt weten, voordat je ook maar iets van me aanneemt!

Ik ben Svenja Ophelders, woonzaam in Limburg en geboren op 09.08.1990.

Zon sterrenbeeld: leeuw , Maan karakter: 5.10 steenbok Vuur | Aarde. Oftewel, nature spicy & high sensitive connected haha.

Ik ben geschoold als HBO- verpleegkundige, mbo verpleegkundige en verzorgende IG. In totaal ben ik tot nu toe 12 jaar werkzaam in de Gezondheidszorg, waarvan de afgelopen 5 jaar op een Acute Opname Afdeling.

Creatief zijn is een van mijn grootste kwaliteiten, waar ik het liefste de hele dag mee bezig ben. Denk dan aan bijvoorbeeld oplossingen bedenken tijdens een acute situatie op de werkvloer, met Funky Town mee of oude spullen opknappen en een tweede leven geven. Op de site zie je hier ook foto’s van. Dit jaar, 2019, ga ik ook meer over Funky Town met je delen, zodra de outdoor festivals weer beginnen. Ik neem je mee en laat je via mijn canon zien: hoe de funky town stage elke x weer tot leven komt en je kunt mee genieten met de Funky Town Family! Nu al zin in 🙂

Reizen en fotografie zijn waardevol in mijn leven en hoop ik nog lang en veel te mogen doen, nu ook met verslaglegging op mijn site. Ik hou ervan om een doel of vraag te volbrengen tijdens het reizen. Een aantal voorbeelden van de reizen:

Bromo Vulkaan

In 2012 naar Indonesië geweest, voor meer kennis en diepgang in spiritualiteit te zoeken. Het bijzonderste vond ik ons bezoek aan de Borobudur, de ‘tempel op de berg’. De basis van deze tempel is 123 x 123m en staat daar prachtig te staan, zonder ook maar 1 nagel of cement.

Stuppa bovenop de Borobudur

De tempel is een grote puzzel, net als het leven, waarbij we allemaal streven om uiteindelijk naar een soort ‘hemel’ of plek te mogen gaan, waar het vredig is en iedereen er mag zijn. De tempel vertelt op iedere laag hoe je spiritueel hogerop kunt komen, door middel van hiërogliefen met uiteindelijk de bovenste laag ‘de hemel’. Op deze laag tref je geen hiërogliefen aan simpelweg omdat iemand weet hoe het daar is, maar kun je wel genieten van de mooie stuppa’s die ook weer een eigen verhaal vertellen.

1th Tattoo @ Demon Tattoo Bali

Tijdens deze reis ben ik 22jaar geworden. Omdat ik zo onder de indruk was, maar tegelijker me echt thuis voelde, besloot ik om daar een tattoo te laten zetten die me voor altijd aan deze speciale reis laat herhinneren. Er staat: ‘Inilah jalan menuju surga‘ , en betekent: De weg naar het paradijs. Het maakt me elke keer weer een stukje bewuster als ik het zie en motiveert me om door te gaan.

————————————–

In 2016 backpacken door Zuid- Oost Azië voor +\- 4 maanden, waarvan een maand medisch vrijwillerswerk op een post op het platteland in Cambodja, +\- 50min van Siem Reap met tuuktuuk. Het werken stelt niks voor kwa drukte, maar de leef- en werkomstandigheden zijn een ander verhaal. Zo sliepen we bij een lokaal gezin, onze slaapplek is op de afbeelding zien.

Deze prachtige reis heb ik met een vriendin gemaakt, waarbij we alleen een (helaas) retourtje Bangkok hadden geboekt. Vervolgens rondgetrokken door: Noord- Thailand -> Laos Noord naar Zuid -> Cambodia van westen naar oosten, met Koh Rong Island -> Vietnam van Zuid naar Noord tot en met Sappa -> erna van Hanoi naar Bangkok terug gevlogen voor de laatste week! Deze reis was natuurlijk prachtig en raad ik iedereen aan:)

Sak Yant, namaste

Op het einde van de reis hebben we besloten om een Sak Yant te laten zetten, met cremonie vooraf en zegening achteraf. Gelukkig heb ik hier filmpjes van:). Uploaden volgt, net als meer bijzondere momenten uit deze periode!

Cambodja

————————————–

Surfschool in Las Palmas

In 2017 een week surfles op Las Palmas. Nu hoor ik je denken ‘daar is niks spiritueels aan’. Klopt, echter deze trip het onderwerp: ‘face your fears’. Aangezien ik belachelijk bang was voor de zee besloot ik samen met een vriendin dar wat aan te doen! Dat avontuur verschijnt nog op de site.

SPIRITUALITEIT

Thailand – Bangkok

Spiritualiteit loopt mijn hele leven al (bewust en onbewust) als een rode draad mijn leven. Een groot gedeelte van mijn zakgeld ging dan ook naar wierrook en edelstenen. Er moest natuurlijk ook geld overbijven om andere leuke dingen te doen. Vanaf klein meisje weet en voel ik een grote verbinding met mens, dier en natuur. Ik heb me altijd afgevraagd waarom ik ‘dat’ nu had, want ten slotte wist ik zelf ook niet wat ik ermee moest of wat ‘het’ nu was.

Omdat het onderwerp religie, over het algemeen maar oppervlakkig besproken en beperkt zich over het algemeen tot het Christendom, Islam en als je geluk hebt beetje boeddisme. Maar zodra je erover wilt praten wordt al gauw geconcludeerd dat je maar zweverig bent en maar eens met beide benen op de grond moet komen staan.

Terwijl ik juist vindt dat iedereen die dat zegt eens met beide benen op de grond moet komen staan en eens bekijken hoe we onszelf alleen maar ongelukkiger maken door harder werken, meer werken, waardoor bestaat dat je ook meer macht hebt en dat is waar er geen ruimte is voor empathie, je medemens, je ziel en je mooie aardbol! Je wordt als het ware opnieuw geprogrammeerd, maar op een negatieve manier.

Net als ik op de werkvloer, ik ben een echter doener en vindt het heerlijk om op een goede manier hard te werken en het liefste voor andere mensen. Daarom ben ik ook de zorg ingegaan om er te zijn en echt iets te betekenen voor jullie! Door de maatschappelijke stand van zaken en mensen met macht, narsisten, mensen met verkeerde normen en waarden en ik als persoon die nog mijn weg aan het zoeken was en nog niet inzag dat ik geen grenzen aangaf en mezelf langzaam totaal begon te vergeten, kreeg opeens een hele harde realitiets knal.

BUN- OUT/ DEPRESSIE & HOOGGEVOELIGHEID

Toen ik na die ‘knal’ in de spiegel keek, viel het kwartje: ik kan niet meer verder zo! ik ben 1.64m en normaalgewicht voor mij is altijd 55kg geweest. Op dat moment woog ik nog maar 45kg en had geen hongergevoel meer. Zelfs in het daglicht zitten zorgde voor zware overprikkeling.

‘Daar zat ik dan thuis met een burn-out/ depressie. Ik degene die er gewoon wilt zijn voor de mensen, zonder kwade bedoelingen of zelfzucht, zat nu helemaal opgebruikt wat voor zich uit te staren en niet eens meer in staat om voor mezelf te zorgen’.

Sun rise @nha trang – Vietnam

Ik werd op dat moment door mijn eigen lichaam gedwongen om 100 stappen terug te doen en naar mezelf te kijken en luisteren. iets wat ik dus nog nooit had gedaan, want dat viel zwaar en kwam niet ‘wijs’ uit mezelf. Toen ik op internet voor het eerst las over hooggevoeligheid, viel mijn mond open van verbazing, gevolgt door een intense huilbui, omdat ik voor het eerst in mijn leven kon ik tegen mezelf zeggen dat ik niet gek of zweverig was, maar juist gezegend met een gave die ik met open armen ontvang.

Ik weet nu dat ik emoties, gevoelens en non-verbale communicatie veel meer en op een ander niveau zie en voel. Omdat ik de gevoelens van anderen altijd herkende als mijn eigen, ben ik mezelf onbewust zwaar gaan tegenwerken en op den duur mijn eigen gevoel kwijtgeraakt.

Toen mijn Hooggevoeligheid een plek in mijn leven kreeg, merkte ik dat mijn interesse tegenover religie was verandert. en begon ik me af te vragen waarom het bij een geloof altijd om een persoon gaan en zo verin het verleden liggen? en zover ik weet wordt er tegenwoordig meer gevochten door of binnen een geloof, dan dat er aandacht aan het doel wordt gegeven: gelukkig voelen en zijn.

met deze gedachten ging ik wederom brainstromen over religie, heerlijk :).

Brainstromen over een kracht die men kan waarnemen, want anders haakt de helft al af, simpelweg omdat het niet in hun vermogen ligt om te begrijpen, niet negatief bedoeld. Daarbij is hooggevoeligheid een gave die je krijgt om andere te helpen en niet voor jezelf!!! tijdens een avondwandeling werd mijn aandacht opeens naar de maan getrokken en leek het wel ofdat er meer licht dan normaal vanaf kwam. Erna ben ik mijn gaan verdiepen in de maan en ben ik helemaal overtuigd van haar krachten!!

——————————————————

Ik heb nu voor het eerst het gevoel ‘mijn roeping’ te hebben gevonden en ik hoop dat ik dit verder kan gaan ontwikkelen in combinatie met mijn medische achtergrond en te delen met jullie zodat het voor iedereen inzichtelijk en helder wordt, wat nu ‘het’ doel of betekenis van het leven is. Zodat we het zamelijk doch individueel kunnen nastreven!!!

Het verschil tussen wie ik ben en wie ik wil zijn, is wat ik doe

SVOPS

Wat kun je verwachten?

Nieuwsbrief

Als je het interessant vindt-> vul het contactformulier in met je email. 3 a 4 x per jaar verstuur ik een Nieuwsbrief met leuke feitjes. Daarnaast zou ik het leuk vinden om er een verhaaltje (kort of lang, maakt niks uit) van jullie erbij te doen! Dit kan over vanalles gaan: bijvoorbeeld jou zoektocht of problemen waar je tegenaan loopt, of hoe in contact met de maan bent gekomen of misschien heb je wel een leuke wicca spreuk! ik zou zeggen laat je vooral gaan!!!! vergeet niet te vermelden of je anoniem wilt blijven.

E-book ‘Je eigen monology’

elke aanmelding krijgt GRATIS het e-book dat ik heb gemaakt. het is een kleine maar handige samenvatting over monology en hoe de 11 maanpunten op te sporen, zodat jij je eigen MAANCYCLUS leert kennen en je erachter gaat komen dat je meer invloed hebt dan je denkt en het leven best een leuk spelletje kan zijn, als je weet wie jij bent en wat je kunt.!! momenteel werk ik hieraan, volgt snel.

Moon webshop

maanketting glow in the dark – webshop

Tegen het einde van de maand opent de webshop op deze site. Deze super leuke glow in the dark maankettingen zijn daar een item van.

Met de opbrengt wil ik graag starten met de opleiding: energetisch therapeut, zodat ik me hopelijk full time kan en mag gaan inzetten voor deze site, de maan en jullie! https://www.nederlofcentrum.nl/aurahealing-opleiding-energetisch-chakrahealing/

 Leer om stil te staan bij jezelf. Het vergt moed om te groeien en te worden wie jij echt bent. Leer je dromen omzetten in doelen en leer dat de meesten angsten in je hoofd zitten.

NAMASTE, SVOPS

4.000 islands – Laos
Advertenties